Achnaton´s Blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Konečne som stretol niekoho komu srdce môžem dať.

Po pár mesiacoch som opäť spať. Ako sám názov hovorí. Stretol som babu ktorú ľúbim ako len môžem. Konečne jednú ku ktorej cítim lásku takú aká má byť. Konečne po mojich predošlých skúsenostiach ktoré som si bohužiaľ pretrpel.A veľmi prudko oľutoval som našiel dušu mne spriaznenú.Po poslednom vzťahu som po zemi kráčal ako bez duše.No prišiel anjel ktorý ma k životu prebral a za to som mu do smrti vďačný. Neviem ako popísať moju lásku k nej. Lebo je to dievča ktoré som si vysníval a priznám sa že aj vymodlil :). Viete keď som si zháňal babu tak som ich naháňal ako som len mohol...no potom som si uvedomil že čím viac ich naháňam tak tým viac ich aj odohnávam.A tak som si povedal kašlať na to, keď to má prísť tak to príde. A netrvalo to ani dva týždne a mohol som sa pochváliť že som zadaný. Neviem prečo ale cítim že táto láska bude aj hory prenášať. Po mojich skúsenostiach s predošlými vzťahmi ktoré pokazili iba závistlivý ľudia som dnes ako pirát ktorý našiel svoj poklad.A splnil si svoj sen. A sranda je tá že ja som hľadať nemusel ona si ma našla sama. A dneska neviem či mám ďakovať bohu a či osudu ale jedno je isté som štastný ako tornádo na Manhetne. Som štastný z toho že môžem niekomu povedať vetu ktorú som dlho nepočul a ani nepovedal.Tou vetou je Ľúbim ťa.Najkrajšia veta.A taktiež milujem keď môžem svojej vysnívanej zavolať a spýtať sa čo robí,ako sa má, a povedať jej že sa na ňu teším.A počúvať jej hlas to je ako počúvať pesníčku anjelov.Môžem si povedať že dnes som štastný ako málokto.Pretože veľa ľudí chce autá,domy,lode. No ja mám čo je od začiatku sveta posvetné a to čo sa za peniaze kúpiť nedá. A tou vecou je láska.  Tak toto je môj príbeh na dnes. Prajem dobrú noc.

A konečne nová láska | stály odkaz

Komentáre

  1. To se stává v životě lidském.
    Akurát se z teho neposer. Takovejch bude))))
    publikované: 28.08.2011 00:35:44 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  2. achnaton
    hoc tvoje srdce veeeľkou láskou horí-ver mi-neprenesie tvoja láska žiadne hory..:-)
    to tvoje veľké chcenie-zrealizovalo -asi-snenie..
    len aby čoskoro neprišlo sklamanie a duše bolenie..
    nelietaj veľmi vysoko...aby si nepadol hlboko..
    počuj správu:
    schlad svoju roztúženú hlavu..
    publikované: 28.08.2011 18:49:46 | autor: radosť (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Radost má pravdu velikou.
    Mladejm pilotům maminky taky kladly na srdce. Dávej si pozor, synu, lítej pomalu a nízko. Aby se Ti něco vošklivýho nepřihodilo))))
    publikované: 28.08.2011 20:38:55 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  4. :)
    mile
    publikované: 29.08.2011 00:13:18 | autor: lulla (e-mail, web, autorizovaný)
  5. I keď...
    I keď vzlietnem privysoko tak sa ihned vrátim späť k zem i chcem sa nachvilku stať orlom i ked som iba vrabec. A dakujem za komentare. :)
    publikované: 29.08.2011 22:27:52 | autor: Achnaton (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014