Achnaton´s Blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Či praiteľ a či nepriateľ?

Priateľov si držme pri tele ale nepriateľov ešte bližšie. Toto porekadlo som si zobral na ľahkú váhu. A doplatil som na to. Ten človek do ktorého som vkladal toľko priateľstva ma za chrbtom ohováral a sypal na mňa špinu. Ak sa tomu človek nepáčim ďalej si cesty krížiť nebudeme. Myslel som si o ňom aký je to super človek a vyklubalo sa z neho toto. Jeden človek, ktorý si neuprace pred svojím ale chce komandovať pred cudzím, takýto človek nestojí ani za kamarátstvo a ani za námahu. Len keď si pomyslím a či to hral alebo či ho na to niekto nahvoril že bola kidaná na mňa špina z tretej strany. Neviem čo si o tom mám pomyslieť, je to veľmi zaujímavé ako sa vedia vzťahy zmeniť behom pár chvíľ. A či už to stojí a či nestojí za to. To ako ma ohováral ma síce bolí ale nie až tak ako ma bolí to, že mi to nevedel povedať do úst. Musel som sa to dozvedieť on niekoho iného. A najlepší ľudia sú tí ktorý sa vedia vyhrážať prostredníctvom iných.A vtvárou vtár sú posr***ný. Takíto ľudia nemajú charakter a nevedia čo od života. A najviac ma bolí, že mi chcel asi zasiahnúť  do môjho vzťahu. Nie toto mu nedovolím. Ale radím všetkým dávajte pozor komu dáte srdce do ruky. Môžu ho poraniť. Ale sranda je že sme s ním užili veľa srandy a zrazu takto? Niečo mi tam nehraje... Niečo tam není namieste. Viem, ľudia sa môžu v priebehu sekúnd zmeniť ale vždy je príčinou toho niečo, nejaký dvôvod. Ale tu to bolo z ničoho nič...  A bolí to, lebo som ho bral za priateľa.No nič nevadí, ďaľšia rana ale aj ponaučenie pre mňa. Nech mu štastie praje.

Priateľ a či nepriateľ? | stály odkaz

Komentáre

  1. skúsenosť za skúsenosťou..
    ..a nezatrpkni
    publikované: 18.05.2011 20:23:32 | autor: radosť (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Každá minca má 2 strany :)
    je pravda, ze blizki ludia dokazu velmi ublizit, ale treba sa zamysliet nad tym, ze preco to urobil? Bud je to povrchny egoisticky sebec, zavidel ti nieco, len ty si to prehliadal alebo asi si sa ty podla neho nechoval tiez uplne ferovo, mozno si ty posobil povrchne, mozno ..... :-)
    publikované: 13.06.2012 14:51:52 | autor: Sorsha (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014