Achnaton´s Blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Nikto nevie kam nas vetry osudu zanesú

Cesty osudu sú nevyspytateľné. To už z nás asi zistil každý. Raz sa na nás osud usmeje raz nám podrazí nohy. Na mňa sa usmialo.Tam kde jeden plače druhý sa smeje.Ja sa teraz smejem. Sám seba sa pýtam prečo som bol taký hĺupy. plakal som zatým čo bolo ale nevedel som že to nezmením.Ale teraz viem čo treba robiť nepozerať sa späť ani nehladím dopredu. Teraz sa začína tá časť na ktorú sa teším. Začína mi nový život. Nová éra. Zistil som že sa ľúbim ženám o ktorých to ani neviem. Len teraz neviem čo spraviť.Som zvedavý. Ale furt mi vŕta hlavou či ak sa ma bývalá frajerka spýta či sa k nej nevrátim či jej poviem áno alebo nie. Pretože furt niečo tam je ale ak sa nespýta nezomriem, pôjdem ďalej. Niekde tam vonku na mňa čaká moja láska. Tú ktorú budem ľúbiť.Teraz je všetko na osude. Nebudem sa náhliť v mojom hľadaní lebo čím viac pasiem po láske tým viac mi uteká.Nechám to všetko na osude nech sa on sám na mňa usmeje.

Cesty osudu sú nevyspytateľné | stály odkaz

Komentáre

  1. ty seba tak málo ceníš
    že po ponuke-vrhol by si sa do náručia tej ženy..a rana-čo ti dala..nič není...?i tak sa dá..neistá je naša nálada..človek-hoc zradený..zranený..sa poháda..stále čaká..že vzťahu začne nová paráda..
    všetci si vyberáme jedno z mnohých ponúk..stvoriteľ nám rozhodnutie i zodpovednosť zaň vložil do rúk..
    tak..šťastnú ruku..:-))
    publikované: 03.05.2011 14:11:37 | autor: radosť (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Hoc rana bolí
    dá sa prežiť i dá sa s ňou žiť. Snažím sa si užiť, nech láska príde odkiaľkoľvek ja čakám príchod, či od nej,druhej,tretej ja sa teším k nej.Nechcem sa náhliť lahko sa môžem popáliť.
    Díky za pomoc radosť :D
    publikované: 03.05.2011 14:55:36 | autor: achnaton (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. že
    nevstúp do tej istej rieky dvakrát, zvlášť, ak ťa jej prúd už raz topil....
    publikované: 03.05.2011 17:37:18 | autor: matahari (e-mail, web, autorizovaný)
  4. Ale
    monžo sa, ten prúd ukľudní p tom čo ho ukormidlujem a snáď sa nerozbúri. Ak budem vidiet že rieka je rozburená nehodlám do nej vkročiť.Díky moc
    publikované: 03.05.2011 18:14:27 | autor: achnaton (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. Achnaton,
    vieš že Tichý oceán je najbúrlivejší? A tak by to mohlo byť i s vkročením do tej istej rieky-dlho by svietilo slnko, kormidlo by nabralo správny smer, možno by zašlo aj do prístavu a potom, keby bolo pre teba najhorúcejšie leto, prišla by nečakaná búrka/tak ako tomu bolo v marci? 17.4?/ plachty roztrhala, diery do trupu urobila a keby sa ti podarilo znovu ju zaceliť, znovu ju vymaľovať, vedel by si, že už nie je pevná, ale pozošívaná, pozaliepaná, s hrbolcami a neodvážil by si sa ju viac zaťažovať, nedôveroval by si a plával by si len v plytčine a nezažil by si viac hĺbku slastného kolísania.
    Na druhej strane sa toto isté môž pritrafiť i s novou "jolou". Nik ti nedá záruku, ktorá loď ťa bude sprevádzať šťastne oceánom žitia, pokiaľ sám nenájdeš a neponúkneš dobrý materiál a pokiaľ ti niekto nebude pomáhať latku k latke prikladať a tak koráb lásky vystavať. Všetko je v tvojich rukách. a v božích
    publikované: 03.05.2011 19:42:15 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. vasilisa26
    veľmi pekne povedané,ďakujem ti za pomoc. No i keď viem, že možno búrka príde, chcem to skúsiť chcem zistiť či tá loď sa potopí alebo ostane plávať. Ak sa potopí budem mať záchranný čln lebo budem vedieť že sa asi potopí, tak doplávam do prístavu a počkám si na ďaľšiu a bude. No ale aj tak pôjdem na tú loď pripravený,a s tým, že viem že sa asi potopí.Ale asi ani nedôjde.
    publikované: 04.05.2011 08:30:24 | autor: achnaton (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014