Achnaton´s Blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Díky vám

Díky vám všetkým  ktorý odpísali, pomohli ste mi zase uvidieť krásy života. Počas toho obdobia som pochopil veľa vecí, že láska nieje sranda, Je to veľmi dôležitá vec,ďalšia je že keď sme sa rozišli tak asi sme podľa osudu nemali byť, príde daľšia, len toto bol pre mňa ako to povedať...rozšírenejší vzťah takže som tam cítil viac lásky ako predtým stretol ma taký záujem o mňa že som nevedel sa v ňom orientovať. Ale nevadí idem ďalej, láska na mňa čaká, ale ďaľšia vec, nebudem sa po nej vrhať lebo čím viac po nej lapám, tým sa viac vzďaluje. Nechám to na osude i štastí. Ale tento článok je VEĽKÉ DÍKY VŠETKÝM KTORÝ PRI MNE STÁLI KEĎ  SOM PADOL.A tým myslím aj vás ktorý ste mi poradili.A chceli ste mi pomôcť a poviem vám že ste mi pomohliNech už príde čokoľvek budem pripravený.
Ale viete jednú vec som pochopil najviac....Láska je krásna vec,jedna z mála pre ktoré sa oplatí žiť ale taktiež bolí a ako je písane či v biblii či niekde inde. "Tie isté veci nás dokážu rozosmiať ale aj rozplakať." z originálneho znenia z angl. jazyka- "Same things make us laught, make us cry."
Ešte raz ĎAKUJEM.

Vrelé Díky | stály odkaz

Komentáre

  1. achnaton
    vdˇačne.. :-))
    každé ľudské stvorenie-kedˇ na križovatke stojí-je po podpore lačné..
    ži s radosťou..
    publikované: 01.05.2011 10:29:22 | autor: radosť (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014