Achnaton´s Blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Zmena je život

Zmeniť sa znamená zlepšiť sa
Zmena neprichádza z vnútra. Musí byť druhý človek aby Vám pomohol. Nechcel som sa zmeniť. Myslel som si, že som sa zmenil už dosť. Opäť som sa mýlil. Pretože jedna mne neskutočne blízka osoba ukázala, že to ešte treba a že to ide. Stal som sa opäť lepším človekom vďaka osobe ktorá aj keď má svoje chyby je pre mňa veľmi dôležitá. Ale späť k téme. To, že je tá daná osoba pre moju existenciu nezbytočná ona sama vie. A dúfam že je to vzájomne, alebo si to aspoň myslím. Takže. Najprv som sa týmto zmenám bránil, tá osoba ktorú tak často spomínam mi ukázala, že to čo si myslím, že je v mojich prvkoch správania dobré, tak nebolo. Presný opak. No a začal som sa meniť. Dostal som sa do takej fázy kedy som sa zmenil pomaly od základov. Nie svojou iniciatívou ale iniciatívou mne blízkej osoby. Za toto som jej veľmi vďačný. Nedá sa to opísať. Začal som viac vnímať okolie, chápať viac ľudí, a to podstatné načúvať. Vznikal jeden problém. Nevedel alebo som nechcel načúvať, to už je teraz jedno. Podstatné je, že som sa to naučil. Vďaka týmto zmenám ktoré vo mne iniciovala iná osoba sa zo mňa stal opäť o niečo lepší človek a toto je z trochu iného súdku. Je mi ľúto, že som sa nestihol zmeniť skôr a zachrániť to čo bolo pre mňa tak dôležité. Bohužiaľ stalo sa a aspoň viem, že nabudúce takúto chybu nespravím. Len je otázne či takáto šanca aby som mohol sa ešte viac zmeniť k lepšiemu a opäť milovať ešte príde.

Často neprichádza z vnútra | stály odkaz

Komentáre

  1. achnaton
    ==Zmena neprichádza z vnútra...Nie svojou iniciatívou ale iniciatívou mne blízkej osoby==myslím, že toto asi tak nebude , ako opisuješ. To ťa nezmenila osoba, ale ty si sa zmenil, lebo si našiel cieľ a dôvod tú zmenu urobiť. Ak by si ty nechcel, nezmenil by si sa, alebo by si len zmenu istý čas predstieral. je dobre , že si teda teraz šťasstný, že vieš, čo chceš a čo očakávaš. len prosím ťa, nepripútaj sa, lebo len vo hviezdach je s kým zajtra budeš a s kým nie. a môže to byť odchod, ktorý nikto nezastaví a ty by si sa vrátil tam, kde si bol a trpel....veľa šťastia
    publikované: 09.10.2013 18:40:47 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014