Achnaton´s Blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Toto ani titulok nepotrebuje

Nie všetko je tak ako to vyzerá. Všetko sa môže rázom zmeniť. A zdanie ako sa hovorí celkom dosť niekedy klame. Čo sa zdá ako isté a vyzerá to že to bude trvať dlho dokáže jedna maličkosť pekne posr*ť. Bohužiaľ tak tomu bolo a tak tomu aj bude. Bojím sa toho čo bude za tým rohom, pri ktorom som si myslel že viem čo sa za ním nachádza. Teraz už som si nie taký istý ako predtým. Bojím sa toho čo tam je a najradšej by som to vedieť nechcel. No ak sa chcem pohnúť ďalej tak budem musieť. Nič iné mi nezostáva. Je to štýl hop nebo trop. A toho sa bojím. Skočím? Ostanem? Čo za tým rohom je? Kde viac získam a kde stratím? Toto ma tiaži na srdci. Aby som pravdu povedal a ako sa dá vyčítať z tohto blogu na mojom srdci je veľa rán, myslel som si že moje srdce je už chladné ako ľad. No ono ešte stále cíti. A to silno bolí čo cíti. A už toho začína byť veľa. A taktiež každá trpezlivosť má medze ktoré nie je radno prekročiť. Len tie očakávania sa mi môžu ako domček z karát zboriť. Preto rozmýšľam či skočiť ďalej a či ostať tam kde som. A bohužiaľ niet človeka ktorý by mi pomohol. Toto je boj, boj ktorý prebieha iba vo mne. Ale keď som si myslel že jedna vec už je pre mňa uzavretá tak sa mi zdá že sa zase otvorila a z toho čo som si myslel že viem mi zrazu ostalo veľa nedoriešeného a taktiež veľa otáznikov. Tak teraz ma tiaži otázka hop či trop.

Očakávanie | stály odkaz

Komentáre

  1. Mno, dost pesimistické.
    Vím o čem mluvím,takový období mám za sebou. Neříkej skočit. To dělaj skokani.Raději posunout. Odrazit se. Mám jednoduchej recept. Zavspomínej si, ale nikdy se nevracej. Neohlížím se, nemávám při loučení. Otočím se a jdu.
    publikované: 11.03.2012 07:53:21 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014