Achnaton´s Blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Bodka za vetou

Dnes, som sa presvedčil, že človek najviac pochopí...až keď stratí. Bohužiaľ taký je život. Dnes môžem mať iba hlavu v smútku. Čakal som, že niečo sa stane...schylovalo sa k tomu. No nečakal som, že to bude takéto hrozné. Život rozdáva veľa ponaučení. No je smutné, že aj bolia. Dnes, som získal skúsenosť, ktorú pravdu povediac by som radšej nechcel. Aj keď by som sa na ňu akokoľvek pozeral...nechcel by som ju. Nastala chvíľa, v ktorú som ani len nedúfal. Život ma opäť prekvapil a zrazil ma na zem. Je otázkou času ako dlho to bude trvať kým sa zase postavím späť na nohy. Zlomené srdce sa najťažšie lieči. A keď viete, že ste spravili maximum a boli ste odhodený ako kus handry...bolí to o to viac. Zrúti sa človeku svet, nevie čo ďalej. Od tejto chvíle dúfam, že sa mi konečne podarí a bude to mať hlbší zmysel. Kiež by som sa prebudil a toto bol len sen... Láska je silná ako smrť. (Šalamún)

Skúsenosť | stály odkaz

Komentáre

  1. ...
    V takomto prípade platí staré dobré - zmena je život. To, čo sa zdá teraz ako to najhoršie, čo sa môže stať, tak sa neskôr ukáže ako to najlepšie, čo sa mohlo stať - vlastná skúsenosť. Vlastne...človek asi môže byť šťastný, keď to najhoršie, čo sa mu deje je zlomené srdce.
    publikované: 27.09.2014 18:45:36 | autor: niečo ako ja (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Tak..
    Svätá pravda...v tom sa zhodneme...no i keď čas vylieči...veľmi to bolí....veľmi ako keby mi niekto srdce rozsekal na márne kúsky...
    publikované: 27.09.2014 18:55:12 | autor: achnaton (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014