Achnaton´s Blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

A všetko sa raz naplní

Ako hovorí názov. Všetko čo sa raz začne musí aj skončiť. A nie jeden človek mi potvrdí, že všetko čo je pre nás prekrásne či skvelé sa konči najrýchlejšie. Ale má to predsa len jedno pozitívum. A tým je to, že keby tie horšie veci netrvali tak dlho, tak by sme si nevážili tie dobré. Viem že je tu veľa polemyzovania v jednej vete ale zamyslíme sa nad tým snáď každý. To čo som si myslel že bude trvať dlho v priebehu mrknutia oka zmizlo. To čo som chcel aby ubehlo ako sekunda trvalo pre mňa ako stáročia. Je to osud či len zákon schválnosti. Vo svojom krátkom ale trpom živote som ochutnal veľa zlých ale aj dobrých vecí. Ale dodnes neviem ktorých je viac, všetky indície vedú k tým zlým. Môžem si za to ja? Či osud alebo "my" všetci ktorý tvoria môj svet. Sám neviem. V posledných dvoch či troch mesiacoch sa udialo toho  toľko, že sám už ani tým veciam neviem porozumieť. Ale dnes, a nielen dnes fúha, už zopár pekných týždňov neviem sám čo od dobroty. Toľko vecí sa posr***o, že už ani neviem sám prečo žijem a čo mám hlavne robiť. Všetko stratilo svoj zmysel. No ako pravda neverí, že všetko zlé sa v dobré obráti. Snáď príde tá chvíľa. A čím skoršie tým lepšie. Jednocho sa musím oprieť o ľudí na ktorým na mne záleží.

Všetko má svoj koniec | stály odkaz

Komentáre

  1. a všetko sa vráti..
    či dobré, či zlé, svet je predsa len trochu spravodlivý,
    a po plači bude smiech, o to radostnejší!
    publikované: 31.05.2011 22:51:48 | autor: smoulka (e-mail, web, autorizovaný)
  2. hmm
    fakt len na polemiku--spýtaj sa päťdesiatníka, čo je 12 rokov-na jednej strane veľmi krátky okamih a na druhej strane veľmi dlhý čas do dôchodku, strávený v neistote. opýtaj sa mamy, koľko trvala minúta, ak si náhodou upadol do bezvedomia. Opýtaj sa tehotnej ženy, ako nekonečne dlhý je čas radostného očakávania jej dieťatka a aký dlhý je okamih, kým čaké že zaplače. Opýtaj sa Maratónca ako dlho trvá posledná minúta do cieľa, at´d
    publikované: 02.06.2011 11:42:28 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014